Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta
Fritters Ricotta: קרספל di Ricottan הוא pescatarian ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עד 7 אנשובי, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta), קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio, ו Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס את שמרי מבשל ב 1 1/2 כוסות מים חמים. השמרים צריכים בועה מעט כפי שהוא מתמוסס. אם לא, השמרים הוא מעופש ואתה צריך לנסות שוב עם שמרים טריים. בקערה בגודל בינוני, לשלב את השמרים המומסים והקמח, ומתבלים עם מלח ופלפל. ללוש את הבצק וכתוצאה מכך, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי ליצור בצק קפיץ דמוי להדביק. מכסים במטלית מטבח לחה ומשאירים 2 שעות לעלות במקום חם (כגון קצה המקרר).
בינתיים, לחתוך את פילה אנשובי לחתיכות קטנות, ולמקם אותם בקערה.
מניחים את הריקוטה בקערה נפרדת. באמצעות מזלג, למחוץ את הריקוטה כך לא גושים גדולים להישאר, מערבבים אנשובי.
כאשר הבצק עולה, לצנן את כף היד מעט, ולשבור חתיכת בצק קטנה (1 אינץ'). באמצעות קצות האצבעות של היד השנייה שלך, ללטף את הבצק הזה לצורה כמו קליפה פתוחה. ב החלול וכתוצאה מכך, כף 1 כף של מילוי ריקוטה. משוך את הקצוות של הבצק כך שהוא מכסה את המילוי ויוצר צורה סגורה ומעוגלת. תניח בצד. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות F. השמן צריך להישאר או סביב טמפרטורה זו לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות קטנות של 6, בזהירות להרים את כדורי ריקוטה ולמקם אותם בשמן חם. מטגנים את הטוגנים עד חום זהוב. באמצעות כף מחוררת או מרית, להסיר את השחי סיים צלחת מרופדת מגבות נייר.
מסננים על מגבות נייר כשהם מבשלים. המשך בתהליך זה עד שכל הטוגנים מבושלים.
מגישים חם, מעוטר פטרוזיליה פקורינו.