קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות5
מגזין

Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta

Fritters Ricotta: Crespelle di Ricotta
Fritters Ricotta: קרספל di Ricottan הוא pescatarian ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עד 7 אנשובי, קמח, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta), קרפים עם ריקוטה: קרספל אל Formaggio, ו Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס את שמרי מבשל ב 1 1/2 כוסות מים חמים. השמרים צריכים בועה מעט כפי שהוא מתמוסס. אם לא, השמרים הוא מעופש ואתה צריך לנסות שוב עם שמרים טריים. בקערה בגודל בינוני, לשלב את השמרים המומסים והקמח, ומתבלים עם מלח ופלפל. ללוש את הבצק וכתוצאה מכך, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי ליצור בצק קפיץ דמוי להדביק. מכסים במטלית מטבח לחה ומשאירים 2 שעות לעלות במקום חם (כגון קצה המקרר).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמרים מבשלותשמרים מבשלות
שמרים טרייםשמרים טריים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בינתיים, לחתוך את פילה אנשובי לחתיכות קטנות, ולמקם אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את הריקוטה בקערה נפרדת. באמצעות מזלג, למחוץ את הריקוטה כך לא גושים גדולים להישאר, מערבבים אנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כאשר הבצק עולה, לצנן את כף היד מעט, ולשבור חתיכת בצק קטנה (1 אינץ'). באמצעות קצות האצבעות של היד השנייה שלך, ללטף את הבצק הזה לצורה כמו קליפה פתוחה. ב החלול וכתוצאה מכך, כף 1 כף של מילוי ריקוטה. משוך את הקצוות של הבצק כך שהוא מכסה את המילוי ויוצר צורה סגורה ומעוגלת. תניח בצד. חזור עם הבצק הנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 360 עד 365 מעלות F. השמן צריך להישאר או סביב טמפרטורה זו לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות קטנות של 6, בזהירות להרים את כדורי ריקוטה ולמקם אותם בשמן חם. מטגנים את הטוגנים עד חום זהוב. באמצעות כף מחוררת או מרית, להסיר את השחי סיים צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מסננים על מגבות נייר כשהם מבשלים. המשך בתהליך זה עד שכל הטוגנים מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מגישים חם, מעוטר פטרוזיליה פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר