זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו Fritters רובן, chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, ו כיסוני תרד, איך להכין כיסוני תרד / palak pakoras (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את חזה הבקר במחבת גדולה עם תיבול כבישה ומספיק מים כדי למלא את המחבת באמצע הדרך. לכסות ולבשל במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר חלקית, ולאחר מכן לקרר כדי להתקרר לחלוטין (לפחות 3 שעות בסך הכל אם אתה חותך את חזה הבקר לחתיכות, או לילה אם קירור כולו).
6
קוביות בריסקט פירה במעבד מזון עד צורות להדביק (כמה גושים הם בסדר).
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מוסיפים את הכרוב הכבוש, גבינת שמנת וגבינה שוויצרית ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים בגודל של כדורי גולף; להפריש.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
10
בשלושה מיכלים נפרדים לשים את הקמח, חלב חמאה ופירורי לחם panko מעורבב עם פטרוזיליה טרייה. קח כדור ומעיל בקמח, לדלות בחמאה ולאחר מכן מעיל בפירורי הלחם. חזור עם הספירות הנותרות. מטגנים בקבוצות ... מוודאים שכל הטוגנים שקועים ... עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פטרוזיליה טרייה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
11
מגישים את הטוגנים עם גרגר דבש חרדל ברוטב חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
חרדל דבש
חזרת
12
מערבבים יחד את המיונז, דבש, חרדל דיז ' ון, חזרת, חרדל מלא גרגר, חומץ אורז, חרדל יבש ושום מגורען בקערה גדולה.