Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1964 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 165 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, קישואים תינוק, מותן כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב), Fritto Misto, ו Fritto Misto (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבלילה, בקערה גדולה, לשלב את הקמח, שמן זית, וחלב מספיק כדי ליצור בלילה רופפת במקצת. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כדי להכין את השמנת המטוגנת, לשלב את הביצים והסוכר ולהקציף עד החלמונים צהובים חיוורים. בינתיים, להביא את החלב כמעט לרתיחה, להסיר מן החום, ויוצקים חצי ממנו לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן. החזירו את תערובת הביצים והחלב למחבת עם שאר החלב והמשיכו לטאטא בתערובת הקמח / קורנפלור. מבשלים מעל חום גבוה, עכשיו ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה להתעבות. מערבבים את גרידת הלימון ווניל, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר בקערה רחבה על פני השטח כי כבר להגדיר על גבי אמבט קרח. לאחר הקרם התקרר, להפיץ אותו על צלחת קטנה, משומנת קלות עם צדדים גבוהים. לאחר הקרם התגבש, להסיר אותו בזהירות מן הצלחת לגלגל אותו בפירורי הלחם שאליהם נוספו שקדים טחונים. להעביר אותו דרך הביצים מכות, ואז שוב דרך פירור הלחם ותערובת שקדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
כדי להפוך את קציצות פסיון, בקערה גדולה, לשלב את הבשר מגורר, prosciutto, Gruyere, וקמצוץ של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פסיון
Gruyere
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים עם הידיים כדי להביא מרכיבים יחד אבל לא overmix. טופס את התערובת לתוך 2 כפות quenelles ולעבור דרך פירורי הלחם, הביצים מכות ושוב דרך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
(קיבלר)
5
הפוך spiedini של בשר עגל, כבד, כבש, ומוח, לסירוגין את סוג הבשר על כל מקל. טובלים כל spiedino בבלילה, מנערים את העודף, ואז לגלגל כל שיפוד דרך פירורי הלחם.
בסיר גבוה, מחממים את שמן הזית ל-375 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפודינג, את קציצות הפסיון, את spiedini, את הקישואים, את כובעי הפטריות ואת התפוחים בשמן עד שהם זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסיון
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
לשימור,
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר עם כפית מחוררת, מלח תוך ניקוז על צלחת מרופדת מגבות נייר, ומגישים, מסודרים על מגש, עם פטרוזיליה בצלחת בצד, ואת טריזי לימון.