קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

Galaktoboureko: פשטידת חלב

Galaktoboureko: פשטידת חלב
Galaktoboureko: פאי חלב דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצק פילו מסחרי, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: Galaktoboureko, Galaktoboureko, ו Galaktoboureko המסורתי.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את הסולת, לטאטא כל הזמן על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את הסוכר, ואז מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה ואת הביצים, 1 על 1, ערבוב. תערובת בוניל. התערובת תהיה עבה אבל pourable, כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חמאה עמוק 10 אינץ תבנית אפייה. בתחתית המחבת, שכבה 8 גיליונות של פילו, משאיר את הקצוות תלויים על הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מברשת כל גיליון בנדיבות עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
8
יוצקים את תערובת החלב על שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
חותכים את הסדינים הנותרים של פילו על גודל המחבת מברשת כל גיליון עם חמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את הסדינים החמאה על גבי המילוי, ואז מברישים את הסדינים התחתונים התלויים עם חמאה מזוקקת ומגלגלים אותם לאטום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
עם סכין חדה מאוד, ציון העליון באלכסון 2 כיוונים לעשות חריצים בצורת יהלום על פני השטח. (זה מקל על חיתוך מאוחר יותר, וגם מאפשר לסירופ לחדור את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מפזרים קצת מים ואופים על 1 שעה, או עד העליון הוא חום בהיר ומילוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
ברגע שאתה מתחיל לאפות את העוגה, להתחיל לעשות את הסירופ. מבשלים את המים עם סוכר ואת 1/2 של לימון במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
הסר את חצי הלימון וסחוט את המיץ לסירופ. זרוק את הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
יוצקים את הסירופ על העוגה ברגע שאתה מוציא אותו מהתנור. היזהר, סירופ יהיה בועה במרץ יכול לשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
בואו להתקרר, ומגישים, חיתוך חתיכות לאורך החריצים שעשית לפני אפיית העוגה.