Galaktoboureko: פשטידת חלב
Galaktoboureko: פאי חלב דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצק פילו מסחרי, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכונים דומים: Galaktoboureko, Galaktoboureko, ו Galaktoboureko המסורתי.
הוראות
בסיר כבד, להביא את החלב לרתיחה.
מפזרים את הסולת, לטאטא כל הזמן על חום נמוך מאוד.
מוסיפים את הסוכר, ואז מבשלים במשך 5 עד 6 דקות, ערבוב מעת לעת.
הסר מהחום ולהוסיף את החמאה ואת הביצים, 1 על 1, ערבוב. תערובת בוניל. התערובת תהיה עבה אבל pourable, כמו רוטב.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה עמוק 10 אינץ תבנית אפייה. בתחתית המחבת, שכבה 8 גיליונות של פילו, משאיר את הקצוות תלויים על הצדדים של המחבת.
מברשת כל גיליון בנדיבות עם חמאה מבהירה.
יוצקים את תערובת החלב על שכבות הפילו.
חותכים את הסדינים הנותרים של פילו על גודל המחבת מברשת כל גיליון עם חמאה מבהירה.
מניחים את הסדינים החמאה על גבי המילוי, ואז מברישים את הסדינים התחתונים התלויים עם חמאה מזוקקת ומגלגלים אותם לאטום.
עם סכין חדה מאוד, ציון העליון באלכסון 2 כיוונים לעשות חריצים בצורת יהלום על פני השטח. (זה מקל על חיתוך מאוחר יותר, וגם מאפשר לסירופ לחדור את העוגה.)
מפזרים קצת מים ואופים על 1 שעה, או עד העליון הוא חום בהיר ומילוי מוגדר.
ברגע שאתה מתחיל לאפות את העוגה, להתחיל לעשות את הסירופ. מבשלים את המים עם סוכר ואת 1/2 של לימון במשך כשעה.
הסר את חצי הלימון וסחוט את המיץ לסירופ. זרוק את הלימון.
יוצקים את הסירופ על העוגה ברגע שאתה מוציא אותו מהתנור. היזהר, סירופ יהיה בועה במרץ יכול לשרוף אותך.
בואו להתקרר, ומגישים, חיתוך חתיכות לאורך החריצים שעשית לפני אפיית העוגה.