צריך משקאות ללא חלב? גילברט גנאש-עוגות מטוגנות: קאפקייקס סלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה עם קרמל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 782 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שוקולד, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגות בננה עם ציפוי גנאש, עוגות בננה קלויות עם ציפוי חמאת בוטנים גנאש, ו קאפקייקס בננה עם נוטלה גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס סטנדרטית עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנפות את הסוכר, קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה קטנה, להקציף יחד את מי סודה, קפה, שמן, וניל.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומקציפים עד רק incorporated.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את החומץ ולשלב. אל תערבב יותר מדי את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מלאו את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלא ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך כל קאפקייק יוצא נקי, 19 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את חלב הסויה בדוד כפול מעל חום בינוני עד אידוי. אל תרתח. בקערה נפרדת, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לשבת במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת סויה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת קפה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא את חלב סויה ושוקולד עד השוקולד נמס ואת 2 החומרים משולבים לחלוטין. הגנאש צריך להיות עבה, אבל עדיין pourable. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת סויה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל דוכן, שוט קיצור, מרגרינה, ותרכובת בננה. לגרד את החלק התחתון של הקערה כדי להבטיח כי כל החומרים מעורבבים היטב. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הסוכר קצת בכל פעם. לאחר הסוכר משולב, לערבב על מהירות בינונית גבוהה עד שכל החומרים משולבים ואת הציפוי הוא רך, על 2 דקות. זרוק את כל הבננה לתוך הציפוי ולתת לו לערבב במשך 2 דקות נוספות, או עד הבננה הוא פירה. על מהירות נמוכה, להוסיף את חלב הסויה עד incorporated, קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
¼ כוס קמח גדושה
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
סוימילק
(קרטון בלוק)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
בסיר קטן, ממיסים את הסוכר החום ואת המרגרינה על חום בינוני. כאשר גבישי הסוכר מומסים לחלוטין במרגרינה המומסת, מוסיפים את הרום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
¼ כוס קמח גדושה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הבננות הפרוסות ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
7
תן לזה לבוא לרתיחה ולעבות למרקם הרצוי.
8
הסר מהחום ולתת להתקרר.
9
כדי להרכיב: לטבול את צמרות של כל קאפקייק לתוך גנאש כך העליון כולו cupcake מכוסה. להפריש במשך 10 דקות כדי לאפשר גנאש להגדיר על הקאפקייק. צינור מנה של ציפוי בננה על גבי כל קאפקייק ומקשטים את החלק העליון עם 2 פרוסות בננות caramelized.