קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה

Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה
צריך משקאות ללא חלב? גילברט גנאש-עוגות מטוגנות: קאפקייקס סלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה עם קרמל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 782 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שוקולד, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגות בננה עם ציפוי גנאש, עוגות בננה קלויות עם ציפוי חמאת בוטנים גנאש, ו קאפקייקס בננה עם נוטלה גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס סטנדרטית עם 12 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות את הסוכר, קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה קטנה, להקציף יחד את מי סודה, קפה, שמן, וניל.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומקציפים עד רק incorporated.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החומץ ולשלב. אל תערבב יותר מדי את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מלאו את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלא ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך כל קאפקייק יוצא נקי, 19 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את חלב הסויה בדוד כפול מעל חום בינוני עד אידוי. אל תרתח. בקערה נפרדת, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לשבת במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת סויהשמנת סויה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שמנת קפהשמנת קפה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את חלב סויה ושוקולד עד השוקולד נמס ואת 2 החומרים משולבים לחלוטין. הגנאש צריך להיות עבה, אבל עדיין pourable. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת סויהשמנת סויה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל דוכן, שוט קיצור, מרגרינה, ותרכובת בננה. לגרד את החלק התחתון של הקערה כדי להבטיח כי כל החומרים מעורבבים היטב. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הסוכר קצת בכל פעם. לאחר הסוכר משולב, לערבב על מהירות בינונית גבוהה עד שכל החומרים משולבים ואת הציפוי הוא רך, על 2 דקות. זרוק את כל הבננה לתוך הציפוי ולתת לו לערבב במשך 2 דקות נוספות, או עד הבננה הוא פירה. על מהירות נמוכה, להוסיף את חלב הסויה עד incorporated, קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוימילקסוימילק
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
בסיר קטן, ממיסים את הסוכר החום ואת המרגרינה על חום בינוני. כאשר גבישי הסוכר מומסים לחלוטין במרגרינה המומסת, מוסיפים את הרום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הבננות הפרוסות ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
7
תן לזה לבוא לרתיחה ולעבות למרקם הרצוי.
8
הסר מהחום ולתת להתקרר.
9
כדי להרכיב: לטבול את צמרות של כל קאפקייק לתוך גנאש כך העליון כולו cupcake מכוסה. להפריש במשך 10 דקות כדי לאפשר גנאש להגדיר על הקאפקייק. צינור מנה של ציפוי בננה על גבי כל קאפקייק ומקשטים את החלק העליון עם 2 פרוסות בננות caramelized.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1בננה בשלהבננה בשלה1אוראו ממולאים כפוליםמתחם בננהמתחם בננה2בננות בשלות, פרוסות לפרוסות 1/4 אינץבננות בשלות, פרוסות לפרוסות 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד איכותישוקולד איכותי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקקאוקקאו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה, מבושל חזק, מקוררקפה, מבושל חזק, מקורר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמןשמן8281 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב12 כפיות אבקת שוםדבש הדריםדבש הדרים0חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמי סודהמי סודה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב סויה (מומלץ: משי)חלב סויה (מומלץ: משי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב סויהחלב סויה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)12 כפיות אבקת שוםמרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)מרגרינה טבעונית ללא הידרוגנציה (מומלץ: מאזן כדור הארץ)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קיצור ירקות לא hydrogenated (מומלץ: איזון כדור הארץ)קיצור ירקות לא hydrogenated (מומלץ: איזון כדור הארץ)1אוראו ממולאים כפוליםפרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו