Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה
צריך משקאות ללא חלב? גילברט גנאש-עוגות מטוגנות: קאפקייקס סלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה עם קרמל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 782 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שוקולד, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגות בננה עם ציפוי גנאש, עוגות בננה קלויות עם ציפוי חמאת בוטנים גנאש, ו קאפקייקס בננה עם נוטלה גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבת קאפקייקס סטנדרטית עם 12 ספינות קאפקייקס.
לנפות את הסוכר, קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית. תניח את הקערה בצד. בקערה קטנה, להקציף יחד את מי סודה, קפה, שמן, וניל.
מוסיף את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומקציפים עד רק incorporated.
מוסיפים את החומץ ולשלב. אל תערבב יותר מדי את הבלילה.
מלאו את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלא ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך כל קאפקייק יוצא נקי, 19 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מחממים את חלב הסויה בדוד כפול מעל חום בינוני עד אידוי. אל תרתח. בקערה נפרדת, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לשבת במשך 30 שניות.
לטאטא את חלב סויה ושוקולד עד השוקולד נמס ואת 2 החומרים משולבים לחלוטין. הגנאש צריך להיות עבה, אבל עדיין pourable. תניח בצד.
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל דוכן, שוט קיצור, מרגרינה, ותרכובת בננה. לגרד את החלק התחתון של הקערה כדי להבטיח כי כל החומרים מעורבבים היטב. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הסוכר קצת בכל פעם. לאחר הסוכר משולב, לערבב על מהירות בינונית גבוהה עד שכל החומרים משולבים ואת הציפוי הוא רך, על 2 דקות. זרוק את כל הבננה לתוך הציפוי ולתת לו לערבב במשך 2 דקות נוספות, או עד הבננה הוא פירה. על מהירות נמוכה, להוסיף את חלב הסויה עד incorporated, קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
שים את הציפוי לתוך שקית מאפה לחתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
בסיר קטן, ממיסים את הסוכר החום ואת המרגרינה על חום בינוני. כאשר גבישי הסוכר מומסים לחלוטין במרגרינה המומסת, מוסיפים את הרום ומערבבים.
מוסיפים את הבננות הפרוסות ומערבבים בעדינות.
תן לזה לבוא לרתיחה ולעבות למרקם הרצוי.
כדי להרכיב: לטבול את צמרות של כל קאפקייק לתוך גנאש כך העליון כולו cupcake מכוסה. להפריש במשך 10 דקות כדי לאפשר גנאש להגדיר על הקאפקייק. צינור מנה של ציפוי בננה על גבי כל קאפקייק ומקשטים את החלק העליון עם 2 פרוסות בננות caramelized.