קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 42 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

Garam Masala-Gingerbread שוקולד

Garam Masala-Gingerbread שוקולד
Garam Masala-זנגביל שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-42 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Garam Masala - עוגת שוקולד, garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, ו גארם מסאלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, מלח, וגראם מסאלה בקערה גדולה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד במשוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד). לנצח על מהירות בינונית-גבוהה עד החמאה חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הסוכר וג ' ינג ' ר; ממשיכים להכות על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה והכה בביצה עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המולסה וממשיכים להכות עד התאגד באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקמח ב 2 קבוצות ומערבבים נמוך עד בשילוב ויוצרים בצק דביק. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בניילון נצמד, וטופחים למלבנים בעובי 2 (1/2 אינץ'). צ ' יל לפחות 2 שעות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהתאים מתלים לחלק התחתון והחלק העליון של התנור. קו 3 עד 4 דפי אפייה עם נייר קלף. אבק קל משטח עבודה נקי עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
7
מגלגלים כל חלק מהבצק לתוך מלבן עבה של 1/4 אינץ ' (אם הבצק הופך רך, צונן קצת במקרר).
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים את הבצק עם חותכי עוגיות 3 אינץ', שכב על דפי אפייה מוכנים על 1 אינץ ' בנפרד, וצינה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. לקשט, לפי הצורך, עם זיגוג שוקולד או זיגוג מלכותי.
מרכיבים שתצטרך
11
מקשטים עם זרעי שומר קלויים, עלי ורדים יבשים, או דראג ' י כסף.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים את כל החומרים בקערה בטוחה במיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומבשלים עד שהשוקולד נמס, בערך 1/2 דקות. מערבבים כדי להחליק ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
13
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. הכה עם מערבל יד חשמלי מעל מהירות בינונית גבוהה עד שהוא יוצר פסגות עבה ומבריק, על 6 דקות.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת לאבקקמח לכל מטרה, בתוספת לאבק1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני1581 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו מעובד הולנדיתאבקת קקאו מעובד הולנדית1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקה לבנה ביצהאבקה לבנה ביצה2חתיכות טופי הית' ברgaram masala (תערובת תבלינים הודית זמינה בחנויות מיוחדות)garam masala (תערובת תבלינים הודית זמינה בחנויות מיוחדות)11 כף אורגנו מיובשזנגביל מגורד טריזנגביל מגורד טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח122 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (1 1/2 מקלות)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר (1 1/2 מקלות)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות36שרימפס וורידיםזרעי שומר קלויים, עלי ורדים יבשים ודוכני זהב או כסף, לקישוטזרעי שומר קלויים, עלי ורדים יבשים ודוכני זהב או כסף, לקישוט