Garam Masala-Gingerbread שוקולד
Garam Masala-זנגביל שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סודה לשתייה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-42 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Garam Masala - עוגת שוקולד, garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, ו גארם מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, מלח, וגראם מסאלה בקערה גדולה. תניח בצד.
מוסיפים את החמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד במשוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד). לנצח על מהירות בינונית-גבוהה עד החמאה חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר וג ' ינג ' ר; ממשיכים להכות על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה והכה בביצה עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את המולסה וממשיכים להכות עד התאגד באופן מלא.
מוסיפים את הקמח ב 2 קבוצות ומערבבים נמוך עד בשילוב ויוצרים בצק דביק. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בניילון נצמד, וטופחים למלבנים בעובי 2 (1/2 אינץ'). צ ' יל לפחות 2 שעות ועד לילה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהתאים מתלים לחלק התחתון והחלק העליון של התנור. קו 3 עד 4 דפי אפייה עם נייר קלף. אבק קל משטח עבודה נקי עם קמח.
מגלגלים כל חלק מהבצק לתוך מלבן עבה של 1/4 אינץ ' (אם הבצק הופך רך, צונן קצת במקרר).
חותכים את הבצק עם חותכי עוגיות 3 אינץ', שכב על דפי אפייה מוכנים על 1 אינץ ' בנפרד, וצינה במשך 10 דקות.
אופים עד שהעוגיות מוזהבות בקצוות, כ -12 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. לקשט, לפי הצורך, עם זיגוג שוקולד או זיגוג מלכותי.
מקשטים עם זרעי שומר קלויים, עלי ורדים יבשים, או דראג ' י כסף.
מערבבים את כל החומרים בקערה בטוחה במיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומבשלים עד שהשוקולד נמס, בערך 1/2 דקות. מערבבים כדי להחליק ולשלב.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. הכה עם מערבל יד חשמלי מעל מהירות בינונית גבוהה עד שהוא יוצר פסגות עבה ומבריק, על 6 דקות.