Gazpacho וקוקטייל פירות ים עם פופקורן בטעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho וקוקטייל פירות ים עם פופקורן בטעם. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 273 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו אם יש לכם מיץ עגבניות, עלי בזיליקום, קטנטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. נסו גספצ'ו בטעם בלאדי מרי, חטיף פופקורן בטעם לחם בננה, ו פופקורן בטעם פהיטה עם קווסו פרסקו (מתכונים דומים).
הוראות
פופ פופקורן, העונה עם טפטוף של שמן זית ומלח, ולהניח בצד.
בקערה, לשלב את מיץ עגבניות, מיץ לימון, שומר, מלפפון, בצל, סלרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים אותו במקרר כדי להירגע.
במחבת 10 אינץ ' מעל חום גבוה, חם 2 כפות שמן זית. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את ההליבוט למחבת ומבשלים, בלי לערבב, עד ההליבוט הוא השחמה בצד 1, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את ההליבוט בקצרה ומבשלים 30 שניות יותר.
הסר את ההליבוט בכפית מחוררת.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר, ערבוב.
מוסיפים את חלפיניו ומבשלים 15 שניות, ערבוב.
מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ומבשלים עד בקושי נעשה, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים את מיץ הצדפות ויין; מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים כ -30 שניות.
הסר את השרימפס מהמחבת. המשך עד הנוזל מצטמצם בחצי. החזירו את ההליבוט והשרימפס למחבת ומערבבים כדי לצפות אותם בנוזל.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר.
כאשר אתה מוכן לשרת, מערבבים את העגבניות, בריכות שומר, פטרוזיליה, בזיליקום, וחומץ לתוך מיץ עגבניות צונן וירקות. כפית את תערובת העגבניות לתוך קערות העליון עם תערובת פירות ים מקורר.