Gazpacho תירס אבוקדו עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו בצל, חלפיניו, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Gazpacho אבוקדו, מלפפון אבוקדו Gazpacho, ו גספצ'ו אבוקדו טבעוני גלם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הקישואים, בצל צהוב, פלפל, בצל, סראנו ושום בקערה של מעבד מזון ודופק בקצרה. החלקים צריכים להיות קטנים אבל לא טחון או מרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את תערובת הירקות לקערה גדולה. חצי ו pit האבוקדו. שים 1/2 אבוקדו במעבד המזון ואת הדופק כדי פירה. קוביות שנותר 1 1/2 אבוקדו. לקערת הירקות מוסיפים את מחית האבוקדו, אבוקדו קצוץ, תירס טרי, עגבניות, כוסברה, מיץ ליים, מים קרים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תירס טרי
אבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פלפל ארבול מיובש
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בעדינות עם כף גדולה. לטעום ולהתאים את המלח והפלפל, לפי הטעם. מכסה ומקרר עד קר כקרח. מצקת לתוך קערות מרק ומגישים.