קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

Golabki (ממולאים כרוב לחמניות)

Golabki (ממולאים כרוב לחמניות)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper, ו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים ראש כרוב לתוך מים, לכסות סיר, ומבשלים עד עלי כרוב הם מעט מתרככים מספיק כדי להסיר מהראש, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר כרוב מן הסיר ולתת כרוב לשבת עד העלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר 18 עלים שלמים מראש הכרוב, חיתוך כל צלעות מרכז עבה קשה. הניחו עלים שלמים בצד. קוצצים את שארית ראש הכרוב ומפיצים אותו בתחתית תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה חמה עד למכרז, 5 עד 10 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים בצל, בשר בקר, חזיר, אורז, שום, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים על תערובת 1/2 כוס בשר על עלה כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
כרוב מגולגל סביב תערובת בקר, תוחב בצדדים כדי ליצור מעטפה סביב הבשר. חזור עם עלים הנותרים תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מניחים לחמניות כרוב בשכבה על הכרוב הקצוץ בצלחת התבשיל; לחמניות העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
להקציף מרק עגבניות, מיץ עגבניות, וקטשופ יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
מרק עגבניותמרק עגבניות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים תערובת מרק עגבניות על לחמניות כרוב צלחת כיסוי רוצה רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכרוב רך ובשר מבושל דרך, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות