Golabki (ממולאים כרוב לחמניות)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper, ו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים ראש כרוב לתוך מים, לכסות סיר, ומבשלים עד עלי כרוב הם מעט מתרככים מספיק כדי להסיר מהראש, 3 דקות.
הסר כרוב מן הסיר ולתת כרוב לשבת עד העלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
הסר 18 עלים שלמים מראש הכרוב, חיתוך כל צלעות מרכז עבה קשה. הניחו עלים שלמים בצד. קוצצים את שארית ראש הכרוב ומפיצים אותו בתחתית תבשיל קדרה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה חמה עד למכרז, 5 עד 10 דקות. מגניב.
מערבבים בצל, בשר בקר, חזיר, אורז, שום, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל יחד בקערה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים על תערובת 1/2 כוס בשר על עלה כרוב.
כרוב מגולגל סביב תערובת בקר, תוחב בצדדים כדי ליצור מעטפה סביב הבשר. חזור עם עלים הנותרים תערובת בשר.
מניחים לחמניות כרוב בשכבה על הכרוב הקצוץ בצלחת התבשיל; לחמניות העונה עם מלח ופלפל שחור.
להקציף מרק עגבניות, מיץ עגבניות, וקטשופ יחד בקערה.
יוצקים תערובת מרק עגבניות על לחמניות כרוב צלחת כיסוי רוצה רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכרוב רך ובשר מבושל דרך, כ 1 שעה.
מרכיבים
23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1ראש
כרוב, קורד914דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
מרק עגבניות מרוכז3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז מבושל1אוראו ממולאים כפולים
שום קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד0חתיכות טופי הית' בר
פלפל שחור טחון, ועוד טעם227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חזיר טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חבילת בשר חזיר פרוס דק1כף. חומץ ביין אדום
בצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים
מלח, ועוד טעם24אונקיות נוזל
(12 אונקיית נוזל) פחיות מיץ עגבניות, או יותר לפי הטעם