Golabki (ממולאים כרוב לחמניות)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper, ו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים ראש כרוב לתוך מים, לכסות סיר, ומבשלים עד עלי כרוב הם מעט מתרככים מספיק כדי להסיר מהראש, 3 דקות.
הסר כרוב מן הסיר ולתת כרוב לשבת עד העלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות.
הסר 18 עלים שלמים מראש הכרוב, חיתוך כל צלעות מרכז עבה קשה. הניחו עלים שלמים בצד. קוצצים את שארית ראש הכרוב ומפיצים אותו בתחתית תבשיל קדרה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה חמה עד למכרז, 5 עד 10 דקות. מגניב.
מערבבים בצל, בשר בקר, חזיר, אורז, שום, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל יחד בקערה גדולה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים על תערובת 1/2 כוס בשר על עלה כרוב.
כרוב מגולגל סביב תערובת בקר, תוחב בצדדים כדי ליצור מעטפה סביב הבשר. חזור עם עלים הנותרים תערובת בשר.
מניחים לחמניות כרוב בשכבה על הכרוב הקצוץ בצלחת התבשיל; לחמניות העונה עם מלח ופלפל שחור.
להקציף מרק עגבניות, מיץ עגבניות, וקטשופ יחד בקערה.
יוצקים תערובת מרק עגבניות על לחמניות כרוב צלחת כיסוי רוצה רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכרוב רך ובשר מבושל דרך, כ 1 שעה.