Goujons של סול ומיונז שמיר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 917 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, קורנפלור, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Goujons של סול עם מיונז שמיר, גבינת גאוג'ו עם רוטב תאילנדי, ו מיונז שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את פילה הבלעדית חצי lengthways, ולאחר מכן לחתוך כל פילה חצי לתוך כ 4 רצועות ארוכות באלכסון. זה ייתן לך 8 goujons מכל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
2
שים את עמילן התירס לתוך קערה רדודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים את פירורי הלחם או panko לתוך קערה רדודה אחרת, והכה את הביצים יחד בקערה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פאנקו.
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
טובלים כל גאוג ' ון לתוך עמילן תירס מתובל, ציפוי זה טוב, אז הביצה מוכה, ולבסוף פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עמילן תירס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
5
הנח את הגוז ' ון על מדף קירור לזמן מה, וחמם את השמן במחבת. (או בשלב זה אתה יכול להקפיא אותם בשכבות של אפייה קלף במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
6
מטגנים את הגוז ' ון במשך כ 2 דקות, או עד פריך וזהב.
7
הסר חתיכות של מגבת מטבח, כמו שאתה הולך, כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
1
שים את המיונז לתוך קערה, דק קוצצים את השמיר, מוסיף אותו למיונז. מערבבים קצת מיץ ליים וטעם לתיבול.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.