Gratin של ברוקולי בשמל
Gratin של ברוקולי בשמל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת gruyère, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו גזר בשמל גראטן, מוקרם ביצה קשה ברוטב בשמל, ו Chard Gratin שוויצרי עם בכמל טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים ברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 10 דקות או רק עד מכרז.
מעבירים ברוקולי לגרין 2 ליטר משומן קלות או לתבנית אפייה רדודה אחרת.
בינתיים, להמיס חמאה בסיר כבד על חום בינוני; להוסיף קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא מעובה תוסס.
הסר מן החום; מערבבים חרדל הבא 3 מרכיבים.
יוצקים רוטב על ברוקולי; מפזרים גבינה. מטגנים 5 1/2 " מחום 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה.