Gravlax ג'ינג'ר עם כוסברה-חרדל רוטב
המתכון ג'ינג'ר Gravlax עם רוטב כוסברה-חרדל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לכו לחנות ותרימו קישוטים: עלי כוסברה, סוכר מגורען, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל חריף, ו גרבלקס מקורר ברוטב חרדל.
הוראות
הסר עצמות קטנות מסלמון עם פינצטה; להיפטר מעצמות.
מערבבים יחד סוכר והבא 3 מרכיבים.
יוצקים שליש מהתערובת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'.
מניחים פילה סלמון על תערובת סוכר, העליון עם תערובת הסוכר שנותר. מכסים בניילון נצמד כבד.
מניחים צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' על סלמון. מלא בפחיות כבדות.
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר.
הסר משקולות ומנה קטנה יותר; לשפוך את הנוזל. כיסוי עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה; צמרמורת במשך 2 ימים.
לשטוף ציפוי סלמון; יבש טפיחה. פרוסה דק, החל בקצה הזנב.
מגישים על פרוסות בגט קלוי עם רוטב כוסברה-חרדל.
הערה: לפרוסות בגט קלויות, חותכים בגט לפרוסות 1/4 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. מגניב על מדפים תיל.