קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

Guazetto di Rane (תבשיל רגלי צפרדע)

Guazetto di Rane (תבשיל רגלי צפרדע)
אם יש לכם שמן זית, גזר, קמח כיתהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צפרדע בבאר", צפרדע פירות, ו חותך צפרדעים.

הוראות

1
לטף את רגלי הצפרדע להתייבש ולתלות אותם באגרסיביות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגלי צפרדערגלי צפרדע
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הוסף את רגלי הצפרדע וצורב עד חום זהוב כהה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
3
הסר את רגלי הצפרדע לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
באותו מחבת, מניחים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש גבוהה עד שהירקות משוחים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים בכפית עץ כדי להוציא את החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העגבניות ואת הנותרים 2 כפות שמן זית, מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומחזירים את רגלי הצפרדע למחבת. להפחית לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ואז להסיר מהחום. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רגלי צפרדערגלי צפרדע
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף