Hache Parmentier
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Hache Parmentier. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, פרמזן, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. נסו Foie Haché, ברוקולי Hache, ו Carottes sautées au cumin et boeuf haché Recette (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור עם 350 מעלות F.
מערבבים את הבשר, הרוטב והירקות במחבת גדולה ומבשלים על חום בינוני רק עד שהכל מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את התערובת המחוממת לתוך צלחת פשטידת זכוכית גדולה או צלחת אפיית זכוכית עגולה.
מוסיפים את החזרת לתפוחי האדמה המחוממים.
מורחים את הפירה על תערובת הבשר, מחליקים עם מרית ומתפשטים לקצוות של צלחת העוגה.
מפזרים את החלק העליון עם פירורי הלחם והפרמזן. נקד את החלק העליון עם חמאה.
אופים במשך 45 דקות על המדף העליון של התנור. להעלות את טמפרטורת התנור כדי לצלות ולצלות רק עד הפירורים הם השחמה, על 1 דקה.