קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

Hache Parmentier

Hache Parmentier
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Hache Parmentier. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה, פרמזן, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. נסו Foie Haché, ברוקולי Hache, ו Carottes sautées au cumin et boeuf haché Recette (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור עם 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הבשר, הרוטב והירקות במחבת גדולה ומבשלים על חום בינוני רק עד שהכל מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את התערובת המחוממת לתוך צלחת פשטידת זכוכית גדולה או צלחת אפיית זכוכית עגולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4
מוסיפים את החזרת לתפוחי האדמה המחוממים.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מורחים את הפירה על תערובת הבשר, מחליקים עם מרית ומתפשטים לקצוות של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מריתמרית
6
מפזרים את החלק העליון עם פירורי הלחם והפרמזן. נקד את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
7
אופים במשך 45 דקות על המדף העליון של התנור. להעלות את טמפרטורת התנור כדי לצלות ולצלות רק עד הפירורים הם השחמה, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לשרת.