Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ)
Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לך סלרי, חומץ יין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ארנב, תבשיל ארנב עם פטריות, ו תבשיל ארנב אופנתי ישן.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים, סוכר לבן, שיני חלב, בצל, סלרי, לימון, קינמון, שיני חלב, מלח, כבישה תבלין ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז לכבות ולאפשר להתקרר.
מניחים את חתיכות הארנב לתוך התערובת כדי להשרות. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים קמח על קלף או רדיד אלומיניום מצופה בד אפייה.
אופים במשך כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא צבע חום בהיר.
הסר את הארנב מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה, ולהשליך את המוצקים. שמור את הנוזל לאחר כך.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני. מעיל העוף עם קמח קלוי.
מניחים לתוך השמן החם, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים.
הסר מהמחבת, ולהניח בצד. אם נשאר שמן במחבת, מפזרים מספיק קמח קלוי על זה כדי לספוג את הנוזל.
בצנצנת עם מכסה, מערבבים 1/2 כוס המרינדה עם 1/4 כוס מהקמח הקלוי הנותר. סגור את המכסה, ולנער במרץ עד היטב מעורבב ללא גושים.
מחממים את המחבת עם הארנב מטפטף על אש נמוכה. בהדרגה מערבבים בתערובת המרינדה, ערבוב כל הזמן עד מעובה מעט.
החזר את חתיכות הארנב למחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, או עד הבשר נופל מן העצמות. אתה יכול להסיר את העצמות לפני ההגשה אם תרצה.