קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ)

Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ)
Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לך סלרי, חומץ יין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ארנב, תבשיל ארנב עם פטריות, ו תבשיל ארנב אופנתי ישן.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את המים, סוכר לבן, שיני חלב, בצל, סלרי, לימון, קינמון, שיני חלב, מלח, כבישה תבלין ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז לכבות ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מניחים את חתיכות הארנב לתוך התערובת כדי להשרות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים קמח על קלף או רדיד אלומיניום מצופה בד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא צבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את הארנב מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה, ולהשליך את המוצקים. שמור את הנוזל לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ארנב שלםארנב שלם
7
מחממים את השמן במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני. מעיל העוף עם קמח קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מניחים לתוך השמן החם, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
9
הסר מהמחבת, ולהניח בצד. אם נשאר שמן במחבת, מפזרים מספיק קמח קלוי על זה כדי לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
בצנצנת עם מכסה, מערבבים 1/2 כוס המרינדה עם 1/4 כוס מהקמח הקלוי הנותר. סגור את המכסה, ולנער במרץ עד היטב מעורבב ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
מחממים את המחבת עם הארנב מטפטף על אש נמוכה. בהדרגה מערבבים בתערובת המרינדה, ערבוב כל הזמן עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
החזר את חתיכות הארנב למחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, או עד הבשר נופל מן העצמות. אתה יכול להסיר את העצמות לפני ההגשה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה