Herbed Spaetzle עם חמאת קארי ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Herbed Spaetzle עם חמאת קארי סיד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 264 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן קנולה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Herbed Spaetzle, Herbed Spaetzle ותרד, ו טרייה קוורק Spaetzle (מתכונים דומים).
הוראות
הכן חמאת קארי-ליים; צמרמורת.
להביא 6 ליטרים של מים ו 1 1/2 כפיות מלח לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
בינתיים, לטאטא יחד קמח 1 כפית מלח בקערה בינונית; לעשות גם במרכז התערובת.
להקציף יחד חלב, ביצים, ו frache קרם עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה (הבלילה תהיה עבה). בלילת כוח, בקבוצות, דרך יצרנית spaetzle או מסננת לתוך מים מלוחים רותחים. מבשלים כל אצווה 1 דקה. הסר במהירות כל אצווה מים רותחים עם כפית מחוררת, לצלול לתוך מי קרח. (הגדר מסננת נקייה למטה לתוך מי הקרח להפריד את spaetzle מקוביות הקרח, כך שאתה לא צריך לבחור את הקוביות unmelted לאחר ניקוז.)
מסננים היטב, ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים שמן, וזורקים בעדינות.
חותכים 1/4 כוס קארי-סיד חמאה לחתיכות; להמיס במחבת גדולה עם צדדים ישרים מעל חום בינוני.
הוסף את spaetzle למחבת. מבשלים 15 דקות או עד הזהב, פונה עם מרית גדולה כל 2 דקות.
חותכים נשאר 1/4 כוס קארי-סיד חמאה לחתיכות, ולהוסיף spaetzle יחד עם פטרוזיליה, עירית, אגוז מוסקט, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח. זרוק בעדינות.
עצה: אם אין לך את הציוד או סבלנות spaetzle תוצרת בית, אתה יכול לקנות את זה מוכן. אבל לא לקמץ על חמאת קארי סיד; זה שווה את המאמץ.