Het Paa Naam Tok (סלט פטריות יער בסגנון Isaan) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מניות פטריות, סוכר מגורען, בצל מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לארב בהשראת אייזן, כוסות מאפה פטריות יער, ו יער קפוצ'ינו עם סרטנים פטריות Beefsteak (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הפטריות
מרכיבים שתצטרך
פטריות
2
הכן גריל, פחם רצוי, לבשל עם חום בינוני. או מחממים מחבת גריל או מחבת כבדה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
גריל
3
לזרוק את הפטריות בקערה יחד עם מספיק שמן כדי לייפות אותם קלות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל וזורקים שוב. לצלות את הפטריות, להפוך אותם מדי פעם, עד שהם מבושלים דרך וחום זהוב עמוק במקומות, 5 עד 10 דקות, תלוי בגודל של הפטריות, להעביר אותם כפי שהם מבושלים ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
קערה
4
חותכים כל פטריות גדולות לפרוסות בגודל ביס, על 1/2 אינץ ' עבה. להשאיר כל פטריות קטנות שלמות. אתה צריך על 1 כוס קצוצה, פטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
5
תן להם להתקרר מעט כמו שאתה עושה את ההלבשה.
6
הפוך את ההלבשה
7
מערבבים את מיץ הסיד, רוטב סויה, מלאי פטריות, סוכר, אבקת צ ' ילה, ו lemongrass ב ווק או מחבת בינונית, להגדיר אותו על חום בינוני, ולחמם את התערובת רק עד שהוא חם למגע, 15 שניות בערך. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
עשב לימון
מיץ ליים
רוטב סויה
פטריות
מלאי
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
8
להרכיב את הסלט
9
מוסיף את הפטריות למחבת יחד עם שאלוט, מנטה, כוסברה, ואבקת אורז, לזרוק היטב, ולהעביר צלחת בערימה נמוכה, כך שרוב עשבי תיבול בסופו של דבר ליד החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
עלי וגבעולי כוסברה
שאלות
עשבי תיבול
מנטה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מפזרים עוד קמצוץ או שניים של אבקת אורז, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורז
11
הערה
12
אם אתה רוצה, בקצרה גריל קישוטים פטריות, לשים אותם בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות בערך. כפית החוצה 1 כף של הנוזל עבור ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
סיר
13
ויסקי סודה טרקלין, Pok Pok Noi, ו סן יאי בפורטלנד, בתוספת Pok Pok Ny ו
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
פופ
14
ויסקי סודה טרקלין ניו יורק. אנדי, שזכה בפרס ג 'יימס בירד לשנת 2011 עבור השף הטוב ביותר נורת' ווסט, מחלק את זמנו בין צ ' יאנג מאי, תאילנד, ניו יורק ופורטלנד, אורגון.ג ' יי גוד היא סופרת מזון מברוקלין, והשותפה של הספרים A Girl And Her Pig with April Bloomfield, Morimoto with Masaharu Morimoto, And Truly Mexican with Roberto Santibañez.