Home Made Farmer ' S Cheese
גבינה תוצרת בית חקלאי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 772 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית, Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף, ו צפון וודס אין לחם שום גבינה - זה הולך כל כך טוב עם קערה של מרק תוצרת בית.
הוראות
יוצקים את החלב לתוך סיר גדול, ומערבבים קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי למנוע את החלב מלצרוב על החלק התחתון של הסיר.
כאשר החלב מתחיל לרתוח (בועות קטנות יופיעו לראשונה בקצוות), לכבות את החום. מערבבים מיץ לימון לחלב, והחלב יתקרר. ייתכן שיהיה עליך לחכות 5 או 10 דקות.
קו מסננת או מסננת עם גזה, ויוצקים את החלב דרך הבד כדי לתפוס את הגבינה. מה שנשאר בכותנה הוא גבינת החקלאי. הנוזל הוא המי גבינה. יש אנשים ששומרים את המי גבינה ושותים אותה, אבל אני זורק אותה. לאסוף את הבד סביב הגבינה, ולסחוט כמה שיותר מי גבינה כמו שאתה יכול. לעטוף בפלסטיק,או למקם במיכל אטום. לאחסן במקרר.