Huevos Rancheros
צריך ללא גלוטן ארוחת בוקר צמחונית? ביצים מקושקשות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 168 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, כמון טחון, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros.
הוראות
הכן את הסלסה: להגדיר פומפיה בקערה גדולה; לגרר את העגבניות והבצל לתוך הקערה.
מוסיפים את חלפיניו, שום קצוץ, רוטב חריף, כמון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת בינונית על אש נמוכה ומוסיפים 2 כפיות שמן זית. מטגנים את הסלסה בשמן עד שהוא מתעבה מעט, 3 דקות.
מוסיפים את השעועית לאותו מחבת יחד עם השום המרוסק, 1/2 כוס מים חמים וקורטוב של מלח; מבשלים על אש נמוכה עד מחומם, לנפץ מעט עם מזלג. בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת אחרת. מטגנים את הביצים לצד שטוף שמש; מתבלים בפלפל.
מניחים 1 טורטייה חמה על כל צלחת. מחלקים את השעועית ביניהם, ואז למעלה עם ביצה מטוגנת, קצת סלסה וגבינה.
מפזרים כוסברה ומגישים עם שאר הסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.