Hutspot Mit Klapstuk
Hutspot Mit Klapstuk עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: .
הוראות
מחממים פלטת הגשה בתנור ההתחממות.
מניחים את הבשר המשומר לתוך מים קרים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך כ 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מניחים את הירקות במחבת גדולה - תחילה תפוחי האדמה-עונה-ואז הגזרים-עונה-ולאחר מכן את הבצל, ולאחר מכן לכסות עם מים. מבשלים עד למכרז - כ 1 שעה. מסננים את הירקות המבושלים בערך מועכים אותם.
מוסיפים את 1/2 כוס חמאה כדי להפוך אותם עשירים ושמנים.
מסננים את הבשר וחותכים אותו דק. כפית את הירקות (hutspot) על מגש הגשה מחומם ולהניח את klapstuk בשר פרוס עליהם.