קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

I לחם סודה אירי

I לחם סודה אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחם סודה אירי אני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה וצימוקים ומערבבים עד רק בשילוב. חלק את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
צימוקיםצימוקים
ביצהביצה
4
אופים כיכרות ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור