I לחם סודה אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחם סודה אירי אני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
מערבבים את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה וצימוקים ומערבבים עד רק בשילוב. חלק את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות.
אופים כיכרות ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.