Irish Spud Strips עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש תיבול קייג'ון, גבינת פרמזן, גבינת פרמזן נוספת ושמן צמחי. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט ברחוב שלך. אירוע יום פטריק. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוניז סופר ספוד, מרק ספוד ספוד ופלפלים ממולאים.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את גבינת הפרמזן ותיבול הקייג'ון. במחבת חשמלית מחממים שמן ל-375 מעלות. לייבש תפוחי אדמה עם נייר סופג; מניחים שליש מהרצועות בשקית ומנערים לציפוי. מבשלים בשמן חם 3-4 דקות או עד להזהבה. מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים על נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר רצועות תפוחי האדמה.