Ino של פנצ'טה, חסה, כריך עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pancetta של Ino, חסה, כריך עגבניות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 640 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בערך 2 כוסות של עלי ארוגולה, לחם שאור, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ארוחת בוקר PLT (Pancetta, חסה ועגבניות), פלאט-פנצ'טה, חסה, אבוקדו ועגבניה עם איולי רומנו, ו E. L. T. (כריך חסה ביצה עגבנייה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרוסות pancetta על 1/2 אינץ ' בנפרד זה מזה על תבנית אפייה. מבשלים אותם במשך כ -20 דקות, עד שהם מבושלים דרך, אבל לא פריך.
טפטף את שמן הזית על פרוסות העגבניות, ומפזר אותם במלח. אפשר להם לשבת במשך 5-10 דקות.
כדי להרכיב את הכריכים: כפית על 1 כף של איולי לימון בצד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות הפנצ ' טה בתחתית פרוסות הלחם, ומניחים פרוסות עגבניות מעליו. מסדרים את ארוגולה למעלה ומכסים עם פרוסת הלחם העליונה.
מורחים את פרוסות הלחם החיצוניות עם חמאה רכה וגריל במכונת פניני, או מברשת בשמן זית וגריל על גריל פחם או גז.
חותכים כל כריך לשניים באלכסון.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
היא והשותפה העסקית שלה, קרוליין סטיין, מנהלים גם את המסעדה A. O. c. בלוס אנג ' לס, שם גרת עם בעלה, דייוויד לנץ.טרי גלבר היא סופרת מזון ומפיקת רדיו ציבורית המתגוררת בלוס אנג ' לס.