Jambalaya עוף I
עוף Jambalayan אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-102 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סלרי, טימין, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Jambalaya עוף, Jambalaya עוף, ו Jambalayan עוף II (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה במחבת גדולה על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים סלרי, בצל ופלפל פעמון ירוק וקמח עד למכרז. מערבבים עגבניות, מרק, אורז, טימין או בזיליקום, מלח שום, פלפל שחור טחון, רוטב פלפל חריף ועלה דפנה.
מביאים הכל לרתיחה; להפחית חום, מחבת כיסוי ומבשלים במשך כ 20 דקות או עד אורז הוא רך. מערבבים עוף או טורקיה ומבשלים עד מחומם דרך. להשליך עלה דפנה ולהגיש חם.