קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי

Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי
Jicama עטוף צלעות קצרות עם סלט אגס אסייתי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. אם יש לכם שמן שומשום, קרקע קינמון, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו טאקו עוף ברביקיו קוריאני עם אגס אסייתי וסלט ג'יקמה, צלעות אסיאתיות קצרות, ו צלעות קצרות עטופות בעלים תאנים עם מול שחור תאנה משימה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.