Kabobs בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kabobs בשר איטלקי. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך תפוחי אדמה, סטייק עגול, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Kabobs בשר איטלקי, Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), ו Kabobs כלב איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בשר בקר, פלפל, פטריות וקישואים בכוס בינונית או קערת פלסטיק. מערבבים ברוטב עד מצופה. מכסים ומקררים, ערבוב מדי פעם, לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 12 שעות.
מניחים תפוחי אדמה בסיר 2 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 10 דקות או עד כמעט במכרז; לנקז. מגניב במקצת.
הסר בשר וירקות מן ההלבשה; רוטב מילואים. בשר בקר, ירקות כבושים ותפוחי אדמה לסירוגין על כל אחד 12 שיפודי מתכת 9 אינץ', משאיר שטח 1/2 אינץ ' בין כל חתיכה.
כסוי וקיבובי גריל 4 עד 5 אינץ ' מחום בינוני 6 עד 8 דקות עבור doneness בינוני נדיר בינוני עד בינוני, מפנה צחצוח עם ההלבשה לאחר 3 דקות. זרוק את כל ההלבשה הנותרת.