קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

Kabobs בשר איטלקי

Kabobs בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kabobs בשר איטלקי. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך תפוחי אדמה, סטייק עגול, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Kabobs בשר איטלקי, Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), ו Kabobs כלב איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים בשר בקר, פלפל, פטריות וקישואים בכוס בינונית או קערת פלסטיק. מערבבים ברוטב עד מצופה. מכסים ומקררים, ערבוב מדי פעם, לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
פחם חום או גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים תפוחי אדמה בסיר 2 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ 10 דקות או עד כמעט במכרז; לנקז. מגניב במקצת.
6
הסר בשר וירקות מן ההלבשה; רוטב מילואים. בשר בקר, ירקות כבושים ותפוחי אדמה לסירוגין על כל אחד 12 שיפודי מתכת 9 אינץ', משאיר שטח 1/2 אינץ ' בין כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
7
מברשות קבב עם רוטב.
8
כסוי וקיבובי גריל 4 עד 5 אינץ ' מחום בינוני 6 עד 8 דקות עבור doneness בינוני נדיר בינוני עד בינוני, מפנה צחצוח עם ההלבשה לאחר 3 דקות. זרוק את כל ההלבשה הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.