Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2)
Kabobs בשר איטלקי (בישול המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 17 מעריצים. אם יש לך סוכר, שיני שום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), Kabobs בשר איטלקי, ו Kabobs בשר איטלקי.
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מערבבים את המרכיבים הנותרים בכוס בינונית או קערת פלסטיק. מערבבים בבשר עד מצופה. מכסים ומקררים, ערבוב מדי פעם, לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 12 שעות.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים. בשר בקר על כל אחד ארבעה שיפודי מתכת 10 אינץ', משאיר שטח 1/2 אינץ ' בין כל חתיכה.
מניחים קבב על rack במחבת broiler. קבב מטגן עם צמרות על 3 אינץ ' מחום 6 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני doneness, מפנה צחצוח עם מרינדה לאחר 3 דקות. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.