Keema (בשר טחון בסגנון הודי)
Keema (בשר טחון בסגנון הודי) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 512 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך מרק בשר בקר, רסק עגבניות, טלה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ארוחת ערב הלילה: Murgh Keema (קארי עוף טחון), Keema בשר הודי עם גזר ותפוחי אדמה, ו תערובת בשר טחון.
הוראות
במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, לבשל טלה הקרקע עד חום שווה. בזמן הבישול, לשבור עם כף עץ עד מתפורר.
להעביר כבש מבושל לקערה, ולנקז את כל אבל 1 כף שומן.
בצל מטגן עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים שום, ו לטגן 1 דקה. מערבבים ב garam masala ומלח, ומבשלים 1 דקה. החזירו את הטלה השחום למחבת, וערבבו רסק עגבניות ומרק בקר. להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות או עד בשר מבושל באופן מלא דרך, ונוזל התאדה.