Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ליסו ספייס שפשף חזיר צלוי. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, ירך ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, האהוב עליי כמעט ללא שומן ספייס שפשף בשר חזיר בשר צלוי, ו הודו צלוי שפשף תבלינים.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 ° F. השתמש קצת שומן חזיר או בייקון טפטוף כדי לשמן את החלק התחתון של מחבת צלייה.
יש לשטוף את הבשר ולייבש ביסודיות. תניח בצד.
שים את כל התבלינים והמלח בקערה קטנה ומערבבים לערבב היטב. השתמש בקצות אצבעותיך כדי לשפשף את תערובת התבלינים על כל הבשר.
מניחים את הבשר במחבת הצלייה עם המשטח הגדול ביותר שלה פונה למעלה. עם האצבעות או כף, טפיחה את השומן הנותר או טפטוף על כל החלק העליון של הבשר.
צלי במשך 50 דקות עד 1 שעה, עד מבושל דרך (העיתוי ישתנה עם עובי הבשר; אם זה 2 אינץ ' בנקודה העבה ביותר שלה, זה ייקח קרוב יותר לשעה).
הסר ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים דק את הבשר. אם אתה רוצה, deglaze המחבת עם קצת מים ויוצקים את רוטב המחבת על פרוסות הבשר.בשר חזיר שפשף תבלינים בגריל: אתה יכול להתקרב חזיר מבושל אש המקורי של Lisu אם אתה מבשל את הבשר על גריל פחם. השתמש קת חזיר או ירך לחתוך לרוחב ללוחות 3/4 - עד 1-אינץ ' עבה. לשפשף משני הצדדים עם תערובת התבלינים, ולאחר מכן גריל לאט (מעל חום בינוני), הפיכת הבשר פעם דרך, ושפוך אותו עם שומן או שמן קטן כדי לשמור אותו לח, עד שהוא מבושל דרך (20 עד 30 דקות). פרוסה דקה לפני ההגשה.