קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

Lune דלעת עם חמאה ומרווה

Lune דלעת עם חמאה ומרווה
Lune דלעת עם חמאה ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1324 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, סוכר טורבינדו, פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Lune דלעת עם חמאה ומרווה, Lune דלעת עם חמאה ומרווה, ו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הדלעת לשניים, להסיר את הזרעים, טפטוף עם שמן זית, ומניחים על תבנית אפייה. צולים במשך 25 עד 35 דקות או עד הסקווש הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דלעתדלעת
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הסר מהתנור, תן להתקרר, ואז לגרוף את הבשר מן העור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה גדולה, לשלב את דלעת מקורר, גבינה, אגוז מוסקט, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
דלעתדלעת
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת פסטה. באמצעות חותך ביסקוויט או זכוכית מים, לחתוך מעגלים 2 אינץ'. צינור או בכפית בזהירות כפית קטנה של מילוי על מרכז מחצית הסיבובים לכסות את המילוי עם סיבוב הפסטה השני. לחץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
ביסקוויטיםביסקוויטים
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את הסהר במים הרותחים ומבשלים 2 דקות. בעוד הפסטה מבשלת, להמס את החמאה במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' עד שהוא קצף ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים 2 עד 4 כפות של מי בישול פסטה חמאה לטאטא כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
9
מוסיפים את עלי המרווה וזורקים בעדינות במשך 1 דקה על אש בינונית כדי לצפות את הפסטה ברוטב. מחלקים את lune בין 4 צלחות מחוממות, לגרר את Parmigiano-Reggiano ו amaretti על כל צלחת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
פסטהפסטה
רוטברוטב
10
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך שש דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
13
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
14
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מניחים את השקדים, קורנפלור וסוכר ממתקים בקערה של מעבד מזון ודופק עד השקדים קצוצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עמילן תירסעמילן תירס
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
16
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את המלח. באמצעות מצורף שוט על מהירות בינונית, להכות את הלבנים עד קצף ואור. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען בזרם יציב, ממשיך להכות עד החלבון הביצה הם קצת נוקשה ומבריק. לנצח את תמצית שקדים amaretto.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלבוניםחלבונים
ליקר Amarettoליקר Amaretto
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
17
צינור או טיפה על 2 כפות הבלילה (כמה) על גיליון עוגיות ungreased על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
18
מפזרים קצת סוכר turbinado על גבי כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
עוגיותעוגיות
19
אופים במשך 15 דקות או עד שהעוגיות החלו להפוך לזהב חיוור ורק מתחילים להישבר מעט. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות F, ולהשאיר את דלת התנור פתוחה לשחרר חלק מהחום. השאירו את העוגיות בתנור לפחות 25 עד 30 דקות, או עד שהן יבשות לחלוטין ופריכות במרכז. אפשר לעוגיות להתקרר בקצרה על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר אותם למדף להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת קטנה, או חמאה או דלעת סקווש (אודותדלעת קטנה, או חמאה או דלעת סקווש (אודות11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)amarettoamaretto2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים whole blanchedשקדים whole blanched1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירסעמילן תירס2תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה5תוספת זחליםביציםביצים8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה8עלי מרווה טרייםעלי מרווה טריים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו, ועוד להגשהפרמזן מגורר-רג'יאנו, ועוד להגשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר turbinado, עבור זליפהסוכר turbinado, עבור זליפה8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה