M'hanncha (עוגת נחש)
M ' hanncha (עוגת נחש) נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, הל טחון, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו M ' hanncha-עוגת נחש מרוקאית, עוגת נחש גבינה, ו סלינקי הנחש (עוגה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השקדים, הסוכר, הקינמון וההל במעבד מזון או בלנדר ודופק לטחון לארוחה גסה.
מוסיפים את החמאה וחלמונים ודופק עד מעורבב. לגרד את הדבק לתוך קערה, ומערבבים את מי תפוז פרח, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וניל. מחלקים את הדבק לתוך 12 כדורים, להכניס למקרר במשך 30 דקות.
הגדר את הכדורים על משטח עבודה מאובק עם סוכר ' ממתקים.
גלגל כל אחד לתוך יומן 3 1/2 אינץ ' ארוך. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 177°. חמאה תבנית אפייה גדולה. אבק משטח עבודה עם סוכר ' ממתקים.
מניחים גיליון של בצק פילו על משטח העבודה מסוכר, ומקפלים אותו בשלישים כדי ליצור מלבן 4 על ידי 17 אינץ'.
צחצח את הסדין עם חמאה מומסת.
הוסף עוד גיליון פילו מקופל, מברשת עם חמאה, וחזור, עד שיש לך ארבעה גיליונות חמאה.
הגדר ארבעה יומני הדבק כתום-שקדים בשורה במורד קצה אחד ארוך של פילו, לגלגל את הבצק מעליהם לתוך גליל. מקפלים מעל הקצוות ומברשת על כמה חמאה מומסת כדי לאטום את התפרים. לעצב את הגליל לתוך סליל קטן, חזק במקום על תבנית אפייה, בצד התפר למטה.
אני חוזר להכין עוד שני גלילי פילו.
מוסיפים כל אחד לסוף הסליל על תבנית האפייה, ויוצרים סליל גדול.
מערבבים את החלמונים, מים וקינמון.
מברשת את התערובת על החלק העליון של העוגה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הזהב.
הסר את העוגה מהתנור, ולתת להתקרר על תבנית האפייה.
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון של הממתקים.
מפזרים על העוגה, העליון עם שקדים פרוסים.
עבור הדבק, להפחית את השקדים 1 1/2 כוסות, להוסיף 1 1/2 כוסות תמרים קצוצים, ולהחליף את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות עם מיץ לימון גרידה.עוגות נחש בודדות
חותכים את גליונות פילו מקופלים לתוך 4-על ידי 10 אינץ חתיכות, וערימה וחמאה לפי ההוראות.
מניחים רישום הדבק שקדים אחד על גבי כל מחסנית, רול לתוך גליל, וצורה לתוך סליל קטן.עוגת נחש אגוז-לימון
עבור הדבק, להחליף את השקדים עם אגוזי מלך, להחליף את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות עם מיץ לימון וגרידת, ולהוסיף 1/4 כפית הל טחון.
קטע מתוך עולם של עוגה: 150 מתכונים למסורות מתוקות מתרבויות קרובות ורחוקות על ידי קריסטינה קסטלה. © 2010 By Krystina Castella. פורסם על ידי Storey Publishing. צילום © Renee Anjanette Photography, בשימוש באישור של Storey Publishing.