קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

M'hanncha (עוגת נחש)

M'hanncha (עוגת נחש)
M ' hanncha (עוגת נחש) נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם שקדים, הל טחון, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו M ' hanncha-עוגת נחש מרוקאית, עוגת נחש גבינה, ו סלינקי הנחש (עוגה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השקדים, הסוכר, הקינמון וההל במעבד מזון או בלנדר ודופק לטחון לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
הלהל
קינמוןקינמון
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את החמאה וחלמונים ודופק עד מעורבב. לגרד את הדבק לתוך קערה, ומערבבים את מי תפוז פרח, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וניל. מחלקים את הדבק לתוך 12 כדורים, להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הגדר את הכדורים על משטח עבודה מאובק עם סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
4
גלגל כל אחד לתוך יומן 3 1/2 אינץ ' ארוך. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
1
מחממים התנור ל 177°. חמאה תבנית אפייה גדולה. אבק משטח עבודה עם סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים גיליון של בצק פילו על משטח העבודה מסוכר, ומקפלים אותו בשלישים כדי ליצור מלבן 4 על ידי 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
3
צחצח את הסדין עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
הוסף עוד גיליון פילו מקופל, מברשת עם חמאה, וחזור, עד שיש לך ארבעה גיליונות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
הגדר ארבעה יומני הדבק כתום-שקדים בשורה במורד קצה אחד ארוך של פילו, לגלגל את הבצק מעליהם לתוך גליל. מקפלים מעל הקצוות ומברשת על כמה חמאה מומסת כדי לאטום את התפרים. לעצב את הגליל לתוך סליל קטן, חזק במקום על תבנית אפייה, בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
חמאהחמאה
כתוםכתום
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אני חוזר להכין עוד שני גלילי פילו.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מוסיפים כל אחד לסוף הסליל על תבנית האפייה, ויוצרים סליל גדול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מערבבים את החלמונים, מים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קינמוןקינמון
מיםמים
9
מברשת את התערובת על החלק העליון של העוגה.
1
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את העוגה מהתנור, ולתת להתקרר על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מערבבים יחד את הסוכר והקינמון של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קינמוןקינמון
2
מפזרים על העוגה, העליון עם שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1
תאריך-ליים עוגת נחש
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
לייםליים
2
עבור הדבק, להפחית את השקדים 1 1/2 כוסות, להוסיף 1 1/2 כוסות תמרים קצוצים, ולהחליף את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות עם מיץ לימון גרידה.עוגות נחש בודדות
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לייםמיץ ליים
שקדיםשקדים
תאריכיםתאריכים
3
חותכים את גליונות פילו מקופלים לתוך 4-על ידי 10 אינץ חתיכות, וערימה וחמאה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
4
מניחים רישום הדבק שקדים אחד על גבי כל מחסנית, רול לתוך גליל, וצורה לתוך סליל קטן.עוגת נחש אגוז-לימון
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
אגוזי מלךאגוזי מלך
לימוןלימון
גלולגלול
5
עבור הדבק, להחליף את השקדים עם אגוזי מלך, להחליף את מיץ התפוזים ואת ההתלהבות עם מיץ לימון וגרידת, ולהוסיף 1/4 כפית הל טחון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
שקדיםשקדים
אגוזי מלךאגוזי מלך
6
קטע מתוך עולם של עוגה: 150 מתכונים למסורות מתוקות מתרבויות קרובות ורחוקות על ידי קריסטינה קסטלה. © 2010 By Krystina Castella. פורסם על ידי Storey Publishing. צילום © Renee Anjanette Photography, בשימוש באישור של Storey Publishing.