המתכון Machhere Jhol (קארי דגים בנגלית) מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם זרעי כמון, שמן צמחי, כורכום הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו קארי דגים בנגלית (Doi Maach), דגים בסגנון בנגלי בקארי יוגורט, ו קארי עוף בנגלי עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את העגבניות, כמון, כורכום, מלח, ומים לרתיחה בסיר ארבעה ליטר; להפחית את החום בינוני ולשמור על רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים את הדגים במחבת משומנת עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תעביר את הדג לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מחממים מחבת נפרדת מעל חום בינוני, וטוסט את זרעי החרדל, זרעי כמון שחורים, זרעי שומר, זרעי חילבה עד ריחני, רק כמה שניות. מערבבים את התבלינים לסיר. מבשלים עד שהטעמים משתלבים, כ -10 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.