קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

Mahimahi עם רוטב בלסמי-יין

Mahimahi עם רוטב בלסמי-יין
Mahimahi עם רוטב בלסמי-יין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Mahimahi עם הרבד רוטב יין לבן, Mahimahi עם הרבד רוטב יין לבן, ו סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
2
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים דגים ובצל; מבשלים 3 דקות. תהפוך את הדגים. מערבבים יין, חומץ, צלפים; לבשל 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
צלפיםצלפים
בצלבצל
דגיםדגים
ייןיין
4
הסר דגים מהמחבת. מבשלים תערובת יין נוספת 3 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים רוטב עם דגים; מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
דגיםדגים

ציוד

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו