Minestra עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת רומנו, שיני שום, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Minestra Maritata, מיני קציצה Minestra, ו Minestra (כרוב ושעועית).
הוראות
1
מניחים שעועית בתנור הולנדי גדול. מכסים במים 2 אינץ ' מעל שעועית; להשרות 8 שעות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים שעועית ו 3 ליטרים מים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות או עד מכרז, הוספת מים חמים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה בנוזל. מערבבים בפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
לעבד חצי שעועית מבושלת בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים; לחזור לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיף פסטה, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.