Minestrone עם אורז ושעועית: Minestrone di Riso e Fagioli
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? Minestrone עם אורז ושעועית: Minestrone di Riso E Fagioli יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 786 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם אורז arborio, שעועית borlotti, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, Minestrone לשפוך את השעועית, ו מינסטרונה עם עגבניות מיובשות ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את שעועית borlotti לילה. בבוקר, לנקז את השעועית ולמקם אותם במחבת מרק בגודל בינוני.
בסיר 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצל ואת הזיעה על חום בינוני עד רך שקוף, על 5 דקות.
בינתיים, פורסים את הנקניק לחצי ירח.
מוסיפים את השעועית, הנקניק והאורז לסיר. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות את האורז עם נקניק ובצל, כך שהדגנים מצופים בשמן הזית, והנקניק משחימים קלות.
מוסיפים את הכרוב והעגבניות ומערבבים לשלב.
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.
תן להתבשל בעדינות עד שהאורז מבושל והירקות רכים, כ 45 דקות עד 1 1/2 שעות עבור מרקם עבה יותר. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מגישים עם Parmigiano-רג ' יאנו, לצורם.