Mote de Queso (גבינה קולומביאנית ומרק ים)
Mote de Queso (גבינה קולומביאנית ומרק ים) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו כוסברה לקישוט, מיץ ליים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Pan de Queso (לחם גבינה בסגנון קולומביאני), מרק עוף קולומביאני, ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
מקום להנמה ומים בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 45 דקות או עד להנמה הוא רך ומכרז.בעוד להנמה הוא בישול, להכין את sofrito למרק על ידי חימום השמן מעל חום בינוני במחבת.
מוסיף את הבצל, בצל ירוק, עגבניות, שום וכמון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך, על 7 דקות. תניח בצד.הפעל את החום לנמוך ולהוסיף את סופריטו וגבינה להנמה המבושלת.
בואו לבשל במשך כ -10 דקות נוספות. אתה יכול להוסיף יותר מים אם המרק סמיך מדי. העקביות של המרק צריכה להיות שמנת עם חתיכות מכרז קטנות של להנמה.
מוסיפים מלח לפי הטעם, מערבבים היטב ומסירים מהחום.
מוסיפים מיץ ליים ומגישים מיד.