Muffulettas יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, זיתים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Muffulettas, Muffulettas מיני, ו Easy Mini Muffulettas.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את החומרים הראשונים 3 בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה להתמזג בשמן. מערבבים את הזיתים ופלפלים קלויים. מתבלים את הויניגרט, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
חותכים את 1 אינץ העליון של כיכר הלחם. שים את החלק העליון בצד. חלול את החלק התחתון העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מורחים קצת תערובת של זית ופלפל קלוי על תחתית הלחם וחותכים בצד העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
שכבה של בשרים וגבינות בתחתית הלחם. למעלה עם הבצלים, ואז הארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסרי
20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מורחים את תערובת הזית והפלפל הקלוי הנותרת על גבי הכריך ומכסים בזהירות את החלק העליון של הלחם. אתה יכול להגיש את הכריך מיד או שאתה יכול לעטוף את כל הכריך בחוזקה בניילון נצמד ולמקם במקרר יום לפני ההגשה.