NoCal מעושן עוף צלוי עם רוטב מרווה דלעת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם סוכר, מרווה, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימון מאייר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מאייר כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, מרווה חמאה צלוי טורקיה עם סיידר רוטב, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 כוסות אפלווד עישון צ ' יפס, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כדי להגדיר את המעשן: קח את הצולה טורקיה שלך קו אותו עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דק
4
מסננים את שבבי אפלווד ולהוסיף לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
שים את המחבת מעל חום גבוה על הכיריים. השבבים יתחילו לבעור ולעשן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דַק-
6
עבור spice mix: בקערה קטנה להוסיף את החומרים הראשונים 5 ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב את שאר החומרים במרגמה ועלי ומחית עד שיש לך את המרקם של חול גס.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
8
הוסף תערובת זו לקערת התבלינים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הכינו את תרנגול ההודו. לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר ועונה בתוך החלל היטב עם תערובת התבלינים. ממלאים את הציפור בשומר פרוס, לימון, שום, מפרץ, מרווה, רוזמרין ותימין. להצמיד את הכנפיים בחזרה מאחורי בסיס השד. מסבך את הציפור באמצעות חוט מטבח. מעיל את טורקיה בשמן זית ועונה בכל רחבי החיצוני עם תערובת התבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®
10
ברגע הצ 'יפס להתחיל לעשן לסדר את טורקיה על מדף ולשים אותו על צ' יפס עישון. להפחית את החום בינוני ולכסות את המחבת כולה בנייר כסף כך העשן מתמצת את הציפור כולה. להנמיך את הטמפרטורה מעט עשן במשך 10 עד 15 דקות. לאחר ביצוע, להסיר את רדיד ולהרים את כל המדף עם טורקיה מתוך המחבת. זרוק את נייר הכסף עם השבבים. (ודא שאתה שם את השבבים החוצה על ידי הצללה במים לפני השלכת.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-
11
החזירו את המתלה למחבת הצליה וצלו בתנור שחומם מראש למשך 2 1/2 עד 3 שעות. מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך צריך לרשום 170 מעלות F. אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כאשר נעשה זאת, להסיר את טורקיה מהתנור ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מעבירים למגש ומקשטים עם מרווה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
במחבת גדולה מעל חום בינוני להוסיף את הבייקון. מבשלים במשך 5 דקות עד הבייקון מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
15
מוסיפים את הבצל, שום, 3 עלי מרווה קרועים, ואת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16
לטגן עד בצל caramelize, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
17
יוצקים את מלאי העוף לתוך פאן כדי deglaze ומבשלים עד הדלעת היא רכה לחלוטין, על 10 עד 12 דקות. ברגע שהדלעת רכה, יוצקים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר, לקערה. לחץ על המוצקים עם כף כדי לחלץ את כל הנוזל ואת עיסת אפשרי. להחזיר את הרוטב לסיר ולהמשיך להתבשל ולהקטין בחצי, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את 3 עלי המרווה הטריים הנותרים. מערבבים בחמאה ומשולבים פעם לשפוך את הרוטב לתוך קערה או קנקן.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)
קפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה