NoCal מעושן עוף צלוי עם רוטב מרווה דלעת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 80 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 882 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם סוכר, מרווה, אבקת בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימון מאייר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מאייר כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, מרווה חמאה צלוי טורקיה עם סיידר רוטב, ו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 כוסות אפלווד עישון צ ' יפס, ספוג במים
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
כדי להגדיר את המעשן: קח את הצולה טורקיה שלך קו אותו עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
4
מסננים את שבבי אפלווד ולהוסיף לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את המחבת מעל חום גבוה על הכיריים. השבבים יתחילו לבעור ולעשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
עבור spice mix: בקערה קטנה להוסיף את החומרים הראשונים 5 ומערבבים היטב.
הכינו את תרנגול ההודו. לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ מתחת למים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר ועונה בתוך החלל היטב עם תערובת התבלינים. ממלאים את הציפור בשומר פרוס, לימון, שום, מפרץ, מרווה, רוזמרין ותימין. להצמיד את הכנפיים בחזרה מאחורי בסיס השד. מסבך את הציפור באמצעות חוט מטבח. מעיל את טורקיה בשמן זית ועונה בכל רחבי החיצוני עם תערובת התבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
ברגע הצ 'יפס להתחיל לעשן לסדר את טורקיה על מדף ולשים אותו על צ' יפס עישון. להפחית את החום בינוני ולכסות את המחבת כולה בנייר כסף כך העשן מתמצת את הציפור כולה. להנמיך את הטמפרטורה מעט עשן במשך 10 עד 15 דקות. לאחר ביצוע, להסיר את רדיד ולהרים את כל המדף עם טורקיה מתוך המחבת. זרוק את נייר הכסף עם השבבים. (ודא שאתה שם את השבבים החוצה על ידי הצללה במים לפני השלכת.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
החזירו את המתלה למחבת הצליה וצלו בתנור שחומם מראש למשך 2 1/2 עד 3 שעות. מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך צריך לרשום 170 מעלות F. אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
כאשר נעשה זאת, להסיר את טורקיה מהתנור ולהניח בצד לנוח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מעבירים למגש ומקשטים עם מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
14
במחבת גדולה מעל חום בינוני להוסיף את הבייקון. מבשלים במשך 5 דקות עד הבייקון מתחיל פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים את הבצל, שום, 3 עלי מרווה קרועים, ואת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
16
לטגן עד בצל caramelize, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
17
יוצקים את מלאי העוף לתוך פאן כדי deglaze ומבשלים עד הדלעת היא רכה לחלוטין, על 10 עד 12 דקות. ברגע שהדלעת רכה, יוצקים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר, לקערה. לחץ על המוצקים עם כף כדי לחלץ את כל הנוזל ואת עיסת אפשרי. להחזיר את הרוטב לסיר ולהמשיך להתבשל ולהקטין בחצי, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים את 3 עלי המרווה הטריים הנותרים. מערבבים בחמאה ומשולבים פעם לשפוך את הרוטב לתוך קערה או קנקן.