Nuke עוגת קרם בוסטון שלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Nuke עוגת קרם בוסטון שלך. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם עוגת חבילה לערבב, חצי וחצי, רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת גלידת בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה עמידה לחום בגודל בינוני, לא מתכתי (מאוד מסובך בהתחשב מקום המיקרוגל), לשלב סוכר, קמח, ביצה וחלב 1/4 כוס יחד.
מחממים את הקערה החשופה במיקרוגל במשך 2 דקות או עד שהרוטב סמיך וחלק. מערבבים כל 30 שניות.
בגביע מדידה לא מתכתי עמיד לחום 1 ליטר, לשלב דבש, חתיכות שוקולד וחמאה.
גביע חום (חשוף כמו לעיל) במיקרוגל במשך 2.5 עד 3 דקות עד שהשוקולד נמס. מערבבים מדי פעם.
מערבבים בהדרגה חלב וניל. להתמזג היטב.
חום (חשוף שוב) במיקרוגל במשך 1.5 דקות. צ ' יל במקרר. בעוד פודינג וציפוי מגניב, להכין תערובת עוגה על פי ההוראות הרגילות של החבילה.
גריז שני 8 אינץ ' חום עמיד, מחבתות עוגה לא מתכתי. או להשתמש חבורה של כוסות אפייה מיני, כמו בתמונה כאן. מחלקים את הבלילה בין כל מחבת עוגה (או כוסות) ומכסים כל אחד בניילון נצמד.
לחמם במיקרוגל במשך 6 דקות, או עד מבחן קיסם הוא מוצלח (כאשר הוא יוצא בלתי דביק). אם משתמשים בכוסות, הקפד להפיץ אותם לפריפריה של המיקרוגל. יש להם פוטנציאל צריבה הרבה יותר גבוה במרכז.
הפוך עוגות על מתלה קירור, שורש בעדינות עבור Pats וליהנות!