קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

Oeufs en Crustade

Oeufs en Crustade
Oeufs en Crustade עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חמאה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Oeufs En Cocotte With Lox, Oeufs a la Neige, ו Iait au eau eau ea (מתכונים דומים).

הוראות

1
CROUSTADES: מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים את הלחם לארבעה 1 ½ אינץ פרוסות עבות לחתוך את הקרום ויוצרים 3 ½ ל 4 אינץ ' מרובע. Usinga 2 וחצי אינץ ' חותך עגול, לחתוך מעגל במרכז הלחם, עם החוצה חיתוך כל הדרך. השתמש בסכין חמאה כדי לגרוף ולקלף את הלחם מהמרכז כדי ליצור חלול על 1 אינץ עמוק. באמצעות האצבעות שלך מועכים את הפנים של חלול כדי ליצור בסיס מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
3
מערבבים את החמאה ואת פירה שום קל יחד בקערה קטנה, להשאיר אותו להשרות על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מרח את החמאה על כל הלחם, מכל הצדדים מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מניחים את החרוז ישירות על המדף של התנור להגדיר במרכז המיקום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
שים את החלמונים ומיץ לימון בסיר קטן להגדיר על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מקציפים ברציפות, מוסיפים את החמאה חתיכה אחר חתיכה עד שנוצר רוטב מעובה. הימנע חום רב מדי או את הביצים לטרוף. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, אבל עדיין לזרום בחופשיות כאשר שפכו. התאם עקביות עם מים במידת הצורך.ביצים עלומות: להביא מחבת מים רק על רותחים. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה, להפחית את החום ולהחליק את הביצה לתוך המים רותחים. באמצעות כפית בעדינות לגלגל את הביצה שלמה על פעם או פעמיים כדי להבטיח שזה לא מקל. לחלוט את הביצה במים על 3 עד 3 ½ דקות ולאחר מכן להסיר בזהירות את הביצה עם כפית מחוררת . אפשר לו לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. לקצץ את הביצים של הקצוות scraggly אם אתה רוצה. חזור על 3 פעמים נוספות.מניחים בעדינות ביצה עלומה לתוך כל סרטנים. כפית רוטב הולנדז קטן על הביצים ומקשטים עם עלי טימין טריים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצה עלומהביצה עלומה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים חמים.