קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

Oeufs en Crustade

Oeufs en Crustade
Oeufs en Crustade עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חמאה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Oeufs En Cocotte With Lox, Oeufs a la Neige, ו Iait au eau eau ea (מתכונים דומים).

הוראות

1
CROUSTADES: מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את הלחם לארבעה 1 ½ אינץ פרוסות עבות לחתוך את הקרום ויוצרים 3 ½ ל 4 אינץ ' מרובע. Usinga 2 וחצי אינץ ' חותך עגול, לחתוך מעגל במרכז הלחם, עם החוצה חיתוך כל הדרך. השתמש בסכין חמאה כדי לגרוף ולקלף את הלחם מהמרכז כדי ליצור חלול על 1 אינץ עמוק. באמצעות האצבעות שלך מועכים את הפנים של חלול כדי ליצור בסיס מוצק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
3
מערבבים את החמאה ואת פירה שום קל יחד בקערה קטנה, להשאיר אותו להשרות על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מרח את החמאה על כל הלחם, מכל הצדדים מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מניחים את החרוז ישירות על המדף של התנור להגדיר במרכז המיקום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
שים את החלמונים ומיץ לימון בסיר קטן להגדיר על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מקציפים ברציפות, מוסיפים את החמאה חתיכה אחר חתיכה עד שנוצר רוטב מעובה. הימנע חום רב מדי או את הביצים לטרוף. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, אבל עדיין לזרום בחופשיות כאשר שפכו. התאם עקביות עם מים במידת הצורך.ביצים עלומות: להביא מחבת מים רק על רותחים. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה, להפחית את החום ולהחליק את הביצה לתוך המים רותחים. באמצעות כפית בעדינות לגלגל את הביצה שלמה על פעם או פעמיים כדי להבטיח שזה לא מקל. לחלוט את הביצה במים על 3 עד 3 ½ דקות ולאחר מכן להסיר בזהירות את הביצה עם כפית מחוררת . אפשר לו לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. לקצץ את הביצים של הקצוות scraggly אם אתה רוצה. חזור על 3 פעמים נוספות.מניחים בעדינות ביצה עלומה לתוך כל סרטנים. כפית רוטב הולנדז קטן על הביצים ומקשטים עם עלי טימין טריים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ביצה עלומהביצה עלומה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים חמים.