Oeufs en Crustade
Oeufs en Crustade עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלמונים ביצה, חמאה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Oeufs En Cocotte With Lox, Oeufs a la Neige, ו Iait au eau eau ea (מתכונים דומים).
הוראות
CROUSTADES: מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הלחם לארבעה 1 ½ אינץ פרוסות עבות לחתוך את הקרום ויוצרים 3 ½ ל 4 אינץ ' מרובע. Usinga 2 וחצי אינץ ' חותך עגול, לחתוך מעגל במרכז הלחם, עם החוצה חיתוך כל הדרך. השתמש בסכין חמאה כדי לגרוף ולקלף את הלחם מהמרכז כדי ליצור חלול על 1 אינץ עמוק. באמצעות האצבעות שלך מועכים את הפנים של חלול כדי ליצור בסיס מוצק.
מערבבים את החמאה ואת פירה שום קל יחד בקערה קטנה, להשאיר אותו להשרות על 15 דקות.
מרח את החמאה על כל הלחם, מכל הצדדים מבפנים ומבחוץ.
מניחים את החרוז ישירות על המדף של התנור להגדיר במרכז המיקום.
שים את החלמונים ומיץ לימון בסיר קטן להגדיר על חום נמוך מאוד.
מקציפים ברציפות, מוסיפים את החמאה חתיכה אחר חתיכה עד שנוצר רוטב מעובה. הימנע חום רב מדי או את הביצים לטרוף. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, אבל עדיין לזרום בחופשיות כאשר שפכו. התאם עקביות עם מים במידת הצורך.ביצים עלומות: להביא מחבת מים רק על רותחים. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה, להפחית את החום ולהחליק את הביצה לתוך המים רותחים. באמצעות כפית בעדינות לגלגל את הביצה שלמה על פעם או פעמיים כדי להבטיח שזה לא מקל. לחלוט את הביצה במים על 3 עד 3 ½ דקות ולאחר מכן להסיר בזהירות את הביצה עם כפית מחוררת . אפשר לו לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. לקצץ את הביצים של הקצוות scraggly אם אתה רוצה. חזור על 3 פעמים נוספות.מניחים בעדינות ביצה עלומה לתוך כל סרטנים. כפית רוטב הולנדז קטן על הביצים ומקשטים עם עלי טימין טריים.