Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות
Orecchiette עם ברוקולי ועגבניות הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 555 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך orecchiette, פטרוזיליה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Orecchiette עם ברוקולי, עגבניות ונקניק, ברוקולי Orecchiette עם עגבניות וזיתים, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום ואת ברוקולי הגבעולים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, 1/2 כפית המלח והפלפל. מערבבים כדי מעיל עם השמן.
מוסיפים את העגבניות והמרק לברוקולי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הברוקולי הוא רך, 5 עד 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד הסוף, כ 15 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם הברוקולי.
מוסיף את החומץ, 1/2 הנותרים מלח כפית, פטרוזיליה, וחמאה. מערבבים בעדינות עד החמאה רק מצפה את הפסטה.
המלצת יין: עם רוטב עגבניות וחומץ מבוסס שלה, פסטה זה זועק אדום קל, טרט איטלקי כגון Valpolicella. טעם הדובדבן הפריך של היין ישמש כסכל מושלם למנה זו.
הערות: גבעולי ברוקולי הם ירקות טעימים בזכות עצמם. לקלף את העור העבה ולאחר מכן לחתוך או לחתוך את הגבעולים לחתיכות. אם אתה מבשל אותם עם הפרחים, או לחתוך את הגבעולים לחתיכות קטנות למדי, כך שהם ייעשו באותו הזמן, או לבשל אותם במשך כמה דקות לפני הוספת הפרחים.