קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Orecchiette עם כרוב סבוי, אפונה, קרם לימון

Orecchiette עם כרוב סבוי, אפונה, קרם לימון
Orecchiette עם כרוב סבוי, אפונה, קרם לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל ירוק, מרק עוף, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו Orecchiette עם כרוב סבוי ובייקון, דג הדר ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, ו סבוי כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בעוד פסטה מבשלת, מחממים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז כרוב sauté, ערבוב, עד הזהב חיוור, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ירוק, מרק עוף ושמנת ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרוב רך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר מן החום ומערבבים אפונה, גרידה, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מצקת החוצה 1 כוס פסטה בישול מים ושמורה, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מצקתמצקת
6
מערבבים פסטה עם תערובת כרוב ו 3/4 כוס שמורות מים פסטה בקערה גדולה (או בסיר).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
אם הפסטה נראית יבשה, להרטיב עם כמה מים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב