קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע

Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע
Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם paccheri rigati, ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, ו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת חמאה. מחבת אבק בכל רחבי עם 1/3 כוס
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
פרמזן. ממיסים 1/4 כוס חמאה גדולהאוקפן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים קמח; מקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. Reduceheat למדיום. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
להקציף בפונטנה ו1 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים ביצה; מקציפים כדי להתמזג.מתבלים במלח ופלפל. כסה את הצלחת והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים עד 191°. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (פסטה תמשיך לבשל בזמן האפייה). באמצעות כתם גדול, להעביר פסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
Addpeas למי פסטה; לבשל עד רק מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
מסננים אפונה; להוסיף קערה עםפסטה. מערבבים ברוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הוסף ארוגולה, 1 פטרוזיליה כוס, ו 1/2 כוס מנטה pastamixture; לערבב לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
להעביר חצי תערובת פסטה למוכןספן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
מערבבים ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה; נקודה חצי תערובת ריקוטה על פסטה.כפית נותרה תערובת פסטה לתוך פאן אנדוט עם תערובת ריקוטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
Sprinklewith 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
14
אופים פסטה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מפזרים מכתים 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
16
אופים pastauntil העליון הוא חום זהוב, על 10 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
תן מנוחה במשך 30 דקות; removepan צדדים.
18
מפזרים 2 כפות פטרוזיליה ו2 כפות נענע לחתוך פלחי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)