Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע
Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם paccheri rigati, ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, ו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת חמאה. מחבת אבק בכל רחבי עם 1/3 כוס
פרמזן. ממיסים 1/4 כוס חמאה גדולהאוקפן מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח; מקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. Reduceheat למדיום. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
להקציף בפונטנה ו1 כוס פרמזן.
מוסיפים ביצה; מקציפים כדי להתמזג.מתבלים במלח ופלפל. כסה את הצלחת והתחמם.
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים עד 191°. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (פסטה תמשיך לבשל בזמן האפייה). באמצעות כתם גדול, להעביר פסטה לקערה גדולה.
Addpeas למי פסטה; לבשל עד רק מכרז, על 1 דקה.
מסננים אפונה; להוסיף קערה עםפסטה. מערבבים ברוטב גבינה.
הוסף ארוגולה, 1 פטרוזיליה כוס, ו 1/2 כוס מנטה pastamixture; לערבב לשלב באופן שווה.
להעביר חצי תערובת פסטה למוכןספן.
מערבבים ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה; נקודה חצי תערובת ריקוטה על פסטה.כפית נותרה תערובת פסטה לתוך פאן אנדוט עם תערובת ריקוטה הנותרים.
Sprinklewith 1/4 כוס פרמזן.
מפזרים מכתים 1/4 כוס פרמזן.
אופים pastauntil העליון הוא חום זהוב, על 10 minuteslonger.
תן מנוחה במשך 30 דקות; removepan צדדים.
מפזרים 2 כפות פטרוזיליה ו2 כפות נענע לחתוך פלחי.