קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Panino טונה-And-Gruyère

Panino טונה-And-Gruyère
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Tunan And Gruyere Panini, מתכון להמיס טונה Gruyère, ו פאנינו עם פורצ'טה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את המיונז עם 1 כף שמן זית מהטונה, מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, סלרי, שום קלוי, פטרוזיליה, צלפים וזרעי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
זרעי סלריזרעי סלרי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את הטונה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
כפית את סלט הטונה על 4 פרוסות של לחם מולטיגרין, העליון כל אחד עם 1 גרם של Gruyre ועוד פרוסת לחם. טוסט הכריכים בעיתונות פניני עד שהם זהובים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם מולטיגריןלחם מולטיגרין
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.