Panko-המבורגר פטריות מצופה Portabella
המתכון Panko מצופה בורגר פטריות Portabella יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, חסה, לחמניות בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו פטריית פורטובלו מצופה בפנקו עם בורסין, כרוב מטוגן ועגבניה ירושלמית, סלמון מצופה בפנקו, ו עוגת בראוני מצופה פאנקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הבוטנים ל 350 מעלות f במחבת ברזל יצוק גדולה.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. גריל פרוסות אננס כדי לקבל סימני גריל נחמדים, על 2 דקות לכל צד. חמאה וגריל את הלחמניות גם כן.
להקים תחנת לחם של קמח, ביצים ופנקו מתובל במלח ופלפל, ב 3 מנות רדודות נפרדות. חפרו כל כובע פטריות בקמח קודם, אחר כך את הביצה ולבסוף את הפנקו. מטגנים את הפטריות בפירורי לחם עד חום זהוב ומבושלים דרך, 4 עד 5 דקות.
מסננים על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור או מגבות נייר.
מקציפים יחד את המיונז ורוטב טריאקי בקערה קטנה.
מורחים כמה מיונז טריאקי על החלק התחתון העליון של הלחמניות. למעלה לחמניה התחתונה עם פרוסת אננס, כובע פטריות פורטובלו מטוגן, כמה פרוסות בצל ועלי חסה אדומים. או בן אדם!