קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

Panko-המבורגר פטריות מצופה Portabella

Panko-המבורגר פטריות מצופה Portabella
המתכון Panko מצופה בורגר פטריות Portabella יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. במנה עיקרית זו יש 1182 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, חסה, לחמניות בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו פטריית פורטובלו מצופה בפנקו עם בורסין, כרוב מטוגן ועגבניה ירושלמית, סלמון מצופה בפנקו, ו עוגת בראוני מצופה פאנקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הבוטנים ל 350 מעלות f במחבת ברזל יצוק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. גריל פרוסות אננס כדי לקבל סימני גריל נחמדים, על 2 דקות לכל צד. חמאה וגריל את הלחמניות גם כן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
להקים תחנת לחם של קמח, ביצים ופנקו מתובל במלח ופלפל, ב 3 מנות רדודות נפרדות. חפרו כל כובע פטריות בקמח קודם, אחר כך את הביצה ולבסוף את הפנקו. מטגנים את הפטריות בפירורי לחם עד חום זהוב ומבושלים דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מסננים על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור או מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מקציפים יחד את המיונז ורוטב טריאקי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מורחים כמה מיונז טריאקי על החלק התחתון העליון של הלחמניות. למעלה לחמניה התחתונה עם פרוסת אננס, כובע פטריות פורטובלו מטוגן, כמה פרוסות בצל ועלי חסה אדומים. או בן אדם!
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו