Papas Chorreadas (תפוחי אדמה קולומביאנים עם גבינה ורוטב עגבניות)
Papas Chorreadas (תפוחי אדמה קולומביאנים עם גבינה ורוטב עגבניות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח ביאנקה גבינה בגריל כקינוח. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מבושלים בסגנון קולומביאני (Papas Chorreadas), תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (PAPAS CHORREADAS), ו Papas Chorreadas (תפוחי אדמה עם רוטב שמנת).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים על ידי 2 אינץ'. מים מלוחים בנדיבות, ולאחר מכן מקום על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים לחלוטין, כ -20 דקות לאחר הרתיחה מושגת.
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך קלות, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט שום נוזל נשאר, כ 15 דקות.
מוסיפים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מגיע יחד ויש לו את העקביות של צבע בהיר.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים למגש. רוטב עונה לפי הטעם, ולאחר מכן מערבבים בגבינה מגוררת, חימום עד גבינה רק בקושי מתחיל להמיס (זה צריך להישאר שמנמן בקורט קל). רוטב כפית על תפוחי אדמה, ומגישים מיד.