Pasta e Fagioli con Salsicce (פסטה ושעועית עם נקניק)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך פלפל, נקניקיות, tubetti, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב שעועית ומים קרים לכסות על ידי 2 אינץ'. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
שעועית ניקוז. בסיר בינוני על חום גבוה בינוני, לשלב שעועית, מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ', 1 מלח כף, ו 2 כפות שמן זית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד מכרז, כ 90 דקות.
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, להביא 6 כוסות מים מומלחים לרתיחה.
בינתיים, בסיר בינוני על חום מתון, חום שנותר 2 כפות שמן זית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים נקניק ו sauté, לשבור עם כף עץ, עד חום, על 6 דקות.
מוסיפים בצל ומטגנים עד שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים שום, רוזמרין, שעועית, מלאי, פלפל, הנותרים 1 כפית מלח ולהביא להתבשל. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, חשוף, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
לבשל פסטה במים רותחים עד רק מכרז, על 8 דקות.
מסננים היטב, מערבבים למרק, ומגישים.