Patatas Bravas
אם יש לך חלמונים, מיץ לימון, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Bravas Patatas, Bravas Patatas, ו Bravas Patatas.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני לכסות עם 2 ליטרים מים.
מוסיפים חומץ 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד תפוחי אדמה במכרז, על 7 דקות.
בינתיים, לשלב חלמונים ביצה, חרדל, מיץ לימון, שום, ו 2 כפיות מים בקערה של מעבד מזון. הפעל מעבד עד הומוגני, על 5 שניות. לגרד את הצדדים של קערה. עם ריצת מעבד, לאט להוסיף שמן קנולה בזרם דק, יציב, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. הרוטב צריך להתעבות ולהתאחד.
להעביר רוטב לקערה גדולה להגדיר בסיר כבד מרופד במגבת.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית. מתבלים בטעם מלח, מיץ לימון ופלפל שחור. תניח בצד.
שמן חום ב 12 אינץ ' לא מקל או ברזל יצוק ישר צדדית מחבת sauté מעל חום בינוני גבוה ל 177°.
מוסיפים תפוחי אדמה בשכבה אחת ומבשלים, מנערים את המחבת ומהפכים את תפוחי האדמה עם מרית או מלקחיים מדי פעם עד חום זהוב פריך, על 5 דקות.
הסר מהחום. באמצעות כפית מחוררת או עכביש רשת תיל, להעביר תפוחי אדמה לקערה מרופדת מגבות נייר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ערימת תפוחי אדמה בקערה גדולה, טפטוף עם אליולי, מפזרים פפריקה בצל ירוק, ומגישים, עובר שולחן alli-oli נוסף. תוספת alli-oli ישמור במקרר לפחות 1 שבוע.