Perogies בצל תפוחי אדמה קיצור
Perogies בצל תפוחי אדמה קיצור יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית כתית מעולה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פרוגי תפוחי אדמה ואפונה מעוכים, סם של Perogies מילוי בטטה, ו Crockpot צלוי יין אדום צלעות קצרות עם Perogies תפוחי אדמה צ'דר.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
חותכים את החמאה באמצעות מזלג עד חתיכות קטנות מאוד. מערבבים במים ומערבבים עד מעורבב היטב. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים מעט יותר קמח עד שניתן ללוש אותו על משטח מקומח. ללוש את הבצק במשך 2 עד 3 דקות. כיסוי, ולתת לנוח במשך 10 או 15 דקות.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לתוך מעגלים באמצעות חותך עוגיות או זכוכית גדולה. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את המילוי.
כדי להפוך את המילוי, להכין את פתיתי פירה על פי הוראות החבילה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד רך ושקוף.
הסר מהחום, ומערבבים את פירה.
מניחים כף אחת של מילוי pierogi על כל מעגל של בצק. מקפלים עיגולים מעל לצבוט את הקצוות כדי לאטום בחוזקה כך שאין מילוי לברוח בזמן שהם מרתיחים. הם יכולים להיות קפואים בשלב זה, אם תרצה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בזהירות טיפה כמה perogies לתוך המים. הם נעשים כאשר הם צפים למעלה. המשך את התהליך עם perogies הנותרים. אתה יכול גם לטגן את perogies בחמאה עם בצל לפני ההגשה אם אתה רוצה.