Pescado Sudado (פילה דגים מאודים פרואני)
אם יש לך פילה סנאפר, פפריקה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. מתכונים דומים: פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני), Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני), ו Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל, שום, עגבניות, פפריקה ומלח ומערבבים במשך 2 עד 4 דקות.מכסים את התערובת לחלוטין עם פילה דגים.
מוסיפים את היין, מכסים את המחבת ומבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה, וזה בדיוק מספיק זמן כדי קיטור הדגים.
מגישים עם פרוסות לימון, מלווה תפוחי אדמה מבושלים פרוסים, פרוס yuca מבושל, או אורז לבן חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.